Selkotuotteet

Sivua päivitetään 13.6.2024

Palvelumme Selkosivut.fi tuottaa selkokielisiä ja selkokuvitettuja materiaaleja tilaajan tarpeiden mukaisesti. Tuotamme muun muassa selkomateriaaleja verkossa toimivia selkosivuja varten ja painettuja selko-ohjeita. Painetut selko-ohjeet ja verkkokäyttöön tarkoitetut selkomateriaalit sisältävät tekstit helpolla selkokielellä ja selkokuvituksen omilla ILONA-selkokuvillamme. 

ILONA-selkokuvat ovat palvelumme ja selkotuotteidemme keskiössä. Ne ovat uniikkeja ja käytettävissä ainoastaan meidän palvelumme kautta. Selkokuvatyylimme sopii lapsille ja aikuisille. Kehitämme kuvatyyliämme jatkuvasti asiakaspalautteen kautta, jotta kuvat sopisivat mahdollisimman monelle ja olisivat mahdollisimman helposti ymmärretäviä. Selkokuvat voivat kuvata esimerkiksi esineitä, asioita, paikkoja, ihmisiä, eläimiä ja tunteita. Piirrämme selkokuvat tilaajan tarpeiden mukaisesti.

Selkotuotteet parantavat yhdenvertaisuutta ja saavutettavuutta. Ne vähentävät väärinymmärryksiä ja mahdollistavat itsenäisen toimisen. Kuvitetut selko-ohjeet ja selkosivujen materiaalit välittävät tietoa nopeasti.

Selkotuotteisiimme kuuluu myös opettavainen viittoma-selkokuvamuistipeli ja arkea selkeyttävät viikkotaulut.

 Tällä sivulla voit tutustua tarjoamiimme selkotuotteisiin ja -materiaaleihin.